fbq('track', 'ViewContent'); Social media pakketten | Nijmegen | Helder - Social Media & Meer
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

 CONTACT

Helder. Social Media &Meer

Tooropstraat 94

6521 NS Nijmegen 

06-51384752

Info@heldersocialmedia.nl  

KvK: 68023081

Werkwijze

STAP 1 

Voor we samen aan de slag gaan met het de online marketing van jouw bedrijf, kom ik eerst bij je langs om elkaar wat beter te leren kennen. Waar loop je precies tegenaan? Waar wil je graag naartoe? En hoe kan ik je daarbij helpen?

STAP 2

Op basis van ons eerste gesprek, maak ik een voorstel waarin ik meeneem welke elementen van belang zijn voor de organisatie. Zodra ik akkoord heb ontvangen op het voorstel, stuur ik een factuur voor een aanbetaling. Deze factuur is ook direct onze samenwerkingsovereenkomst. 

STAP 3

We gaan beginnen! Of ik nu een communicatieplan maak of een social media campagne opstel, ik begin bij de basis. Wat is de doelgroep? Wat wil je als bedrijf bereiken? Welk verhaal wil je vertellen? 

STAP 4

Nu de juiste informatie verzameld is kunnen we aan de slag! Dit betekent dat de bepaalde strategie uitgevoerd kan worden en campagnes live kunnen gaan. Tijdens de afgesproken periode beheer ik de verschillende kanalen en maak ik hier de juiste content voor. 

STAP 5

Nu alle onderdelen 'in de lucht' zijn, bekijken we of een samenwerking voor een langere tijd tot de mogelijkheden behoord. Het is ook mogelijk om door middel van een korte workshop te leren hoe jouw bedrijf zelf verder kan met de nieuwe tools die je van mij hebt gekregen. 

Enthousiast geworden? 

Neem vrijblijvend contact op en wie weet spreken we elkaar binnenkort!