fbq('track', 'ViewContent'); Een nieuwe start!
 • LinkedIn - White Circle
 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

 CONTACT

Helder. Social Media &Meer

Tooropstraat 94

6521 NS Nijmegen 

06-51384752

Info@heldersocialmedia.nl  

KvK: 68023081

Een nieuwe start!

February 1, 2018

Het is bijna een jaar geleden dat ik voor mijzelf de knoop doorhakte: op deze manier blijven werken wilde ik niet. Een baan die niet bij mij paste, in een wereld die niet bij mij paste. Ik stond voor de keuze, ga ik hierin door en kies ik voor een bepaalde zekerheid of kies ik voor mijzelf. 

 

Ik heb dat laatste gedaan. Geen makkelijke keuze, maar voor mij wel de juiste keuze. Van kleins af aan wist ik dat ik “later” graag mijn eigen bedrijf wilde beginnen. En met een aantal inspiratiebronnen werd dat idee in mijn hoofd steeds concreter.

 

Na een snelle start is het nu echt tijd om te gaan knallen!

Sinds februari ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Helder. Social Media &Meer. Voor een aantal opdrachtgevers beheer ik de social media, creëer ik content, ontwerp en beheer ik websites en nog veel meer.

 

Ontzettend leuk om te doen en ik krijg er veel energie van! Maar ik wil me verder ontwikkelen en meer doen, maar vooral ondernemers verder helpen op het gebied van (online) marketing.  

 

Vanaf nu vind je op de Facebookpagina @heldersocialmedia tips en tricks om zo effectief en efficiënt mogelijk aan de slag te gaan op het gebied van (online) marketing.

 

Kan ik jou of jouw bedrijf helpen met een van de onderstaande dingen of ken je iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken op een van onderstaande gebieden? Neem dan vooral contact met me op!
 

 • Social media uit handen nemen

 • Fotograferen

 • Teksten schrijven

 • Drukwerk ontwerpen

 • Websites maken en beheren

 • Content creëren

 • Evenementen organiseren

 

Liefs,

Lieke

 

Ps: Een like voor mijn Facebookpagina = lief

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Een nieuwe start!

February 1, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

February 1, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square